skip to Main Content

Yritys

ANV Lukkopalvelu Oy aloitti toimintansa maaliskuussa 2014, kun Valtteri Virjonen ja Marko Nordström ostivat Salossa jo vuodesta 1998 asti toimineen Turun Lukko Oy:n Salon toimipisteen. Uudet omistajat ovat tuoneet liikkeeseen oman nuorekkaan ja aktiivisen ilmeensä sekä uudet kehittyneet lukitusratkaisut. Virjonen ja Nordström ovat työskennelleet lukitus- ja turvallisuusalalla yhteensä jo yli 30 vuotta. Yrityksen oma myymälä sijaitsee Raitalankadulla.

Toimintaperiaatteet – ammattitaito, nopeus ja vastuu

Ammattitaito on avain turvallisuuteen.

Työntekijöiden vuosien työkokemus lukitus- ja turvallisuusalalla, panostus jatkuvaan kouluttautumiseen Abloy-valtuutettuina asiantuntijoina sekä rehti asiakaspalvelu ovat avain turvallisuuteen.

Nopeus on avain tehokkuuteen.

Työotteen joustavuus, nuorekkuus ja palvelun nopeus ovat avain tehokkuuteen. Asiakkaiden tarpeisiin pyritään reagoimaan mahdollisimman nopeasti.

Vastuu on avain tulevaisuuteen.

Rehellisyys, luotettavuus ja täsmällisyys asiakaspalvelussa sekä uusimmat turvallisuustekniset ratkaisut ja tuotteet ovat avain tulevaisuuteen.
Asiakastietojen ja lukitusratkaisujen turvallisuus ja salassapito ovat olennainen osa johdonmukaista ja vastuuntuntoista palvelua.

OTA YHTEYTTÄ

MYYMÄLÄ
Raitalankatu 20
24260 Salo

AUKIOLO
ma-pe 8-16

YHTEYS
Päivystys 24h: 020 7000 290
huolto@anvlukkopalvelu.fi